Finansiranje projekta razvoja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda Srbije

Bez autora
Mar 26 2013

Na osnovu Zaključka Vlade od 12. februara 2013. godine kojim se usvaja Program dodele sredstava za finansiranje projekta razvoja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda Srbije i Odluke o ponavljanju postupka po Konkursu od 22. marta 2013. godine, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija ponavlja Javni poziv za učešće na Konkursu za dodelu sredstava za finansiranje projekta razvoja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda Srbije. Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija poziva zainteresovane fakultete iz oblasti primenjenih umetnosti koji su akreditovani i poseduju dozvolu za rad da podnesu prijavu na Konkurs za dodelu sredstava za finansiranje projekta razvoja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda Srbije. Sredstva u iznosu od 2.500.000 dinara se dodeljuju bespovratno prijavi predloga projekta koja ostvari najviše bodova.

Finansiranje projekta razvoja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda SrbijeFinansiranje projekta razvoja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda SrbijeNa osnovu Zaključka Vlade od 12. februara 2013. godine  kojim se usvaja Program dodele sredstava za finansiranje projekta razvoja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda Srbije i Odluke o ponavljanju postupka po Konkursu od 22. marta 2013. godine, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija ponavlja Javni poziv za učešće na Konkursu za dodelu sredstava za finansiranje projekta razvoja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda Srbije.

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija poziva zainteresovane fakultete iz oblasti primenjenih umetnosti koji su akreditovani i poseduju dozvolu za rad da podnesu prijavu na Konkurs za dodelu sredstava za finansiranje projekta razvoja vizuelnog identiteta nacionalnog brenda Srbije.

Sredstva u iznosu od 2.500.000 dinara se dodeljuju bespovratno prijavi predloga projekta koja ostvari najviše bodova. Fakultet može podneti samo jednu prijavu na Konkurs.

Prijave se podnose na način propisan Javnim pozivom za učešće na Konkursu i Konkursnom dokumentacijom, koja se može preuzeti sa sajta ministarstva.

Blagovremenim će se smatrati prijave koje budu dostavljene na pisarnicu ili poštom na adresu:
Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija
Nemanjina 22-26
11000 Beograd

Rok za podnošenje prijava je 16. april 2013. godine.

Za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti na telefon 011/3061-567.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik